گیربکس
Wiki Article
هنگام فکر کردن به گیربکسهای صنعتی، ویسکوزیته لازم روغن توسط چندین عامل مختلف تعیین میشود.
صنایع پیچیدهای مانند خودروسازی، صنایع هوا فضا و ماشینآلات سنگین، به این نوع گیربکس صنعتی نیاز دارند. درواقع گیربکسهای ترکیبی به دلیل انعطافپذیری بالا و قابلیتهای متنوع، در سیستمهای پیشرفته کاربرد دارند.
طراحی حلزونی تضمین می کند که دندانه های دنده به تدریج درگیر می شوند که باعث کاهش سر و صدا و سایش می شود.
همچنین گیربکس حلزونی به دلیل کارایی بالا و ظرفیت حمل بار و وجود ترمز و توقف اضطراری در سیستم های نوار نقاله و سیستمهای انتقال مواد کانوایر کاربرد گسترده دارد.
الکتروموتور به همراه گیربکس حلزونی جعبه دنده حلزونی یا گیربکس حلزونی یا مارپیچ میتواند در زاویه ثابت و مشخص، امکان داشتن تعامل میان دندانه های مختلف را فراهم کند. این امر، ارتباط دائمی را برای یک دوره زمانی مشخص فراهم میکند.
برخی از مهمترین استانداردهای مرتبط با گیربکسهای صنعتی عبارتند از:
با این حال، اطمینان از اینکه جعبه دنده به درستی مونتاژ شده است تا به خروجی مورد نظر برسد، میتواند کارایی موتور را بهبود بخشد.
در زیر چند مورد از معروفترین برندهای گیربکس صنعتی ذکر شده است:
گیربکس اکسترودر نوعی از گیربکس های صنعتی محسوب می شود که در هنگام حمل مواد، تحمل بار شعاعی، بار محوری، بار لحظه ای و شوک را دارا بوده و از این جهت به یک گیربکس خاص مبدل شده است. گیربکس اکسترودر موجب می شود تا با فرآیند اکستروژن، مواد پرس شده و قطعه مورد نظر تولید گردد. اکستروژن یک فرآیند قالب گیری تولیدی بوده و گیربکس اکسترودر به واسطه توان، قدرت و گشتاور بالایی که ایجاد می کند برای تامین فشار لازم برای تزریق مواد به داخل قالب مورد استفاده قرار می گیرد. گیربکس اکسترودر در حقیقت گیربکس کرانویل یا شافت موازی بهینه سازی شده است که قدرت تحمل بارهای محوری و شعاعی را دارا بوده و گشتاور بسیار بالایی ایجاد می کند. عملکرد این گیربکس به این صورت است که نیروی الکتروموتور به گیربکس منتقل شده و گیربکس اکسترودر با کاهش دور، گشتاور را به شدت افزایش داده و با چرخش ماردون، انتقال متریال به داخل قالب با فشار بالا انجام می شود.
نمای تمام شده گیربکس افزاینده توربین های بادی در یک انبار صنعتی تفاوت گیربکس افزاینده و کاهنده
بهویژه در پروژههایی که شامل یونیت هیدرولیک هستند، انتخاب مناسب گیربکس میتواند تأثیر زیادی بر عملکرد کلی سیستم داشته باشد. در ادامه میتوانید با انواع گیربکس و کاربرد هر یک آشنا شوید.
در توربین های انرژی باد، گیربکس های مورب به تغییر جهت انتقال نیرو برای بهینه سازی جذب انرژی از باد کمک می کنند.
گیربکس های رک و ادامه پست پینیون برای تبدیل حرکت چرخشی به حرکت خطی استفاده می شود. این گیربکس ها از یک چرخ دنده گرد (پینیون) تشکیل شده اند که با یک چرخ دنده مستقیم (قفسه) درگیر می شوند.
عنوان: استاندارد گیربکسهای صنعتی برای ماشینآلات دوار در صنایع نفت و گاز